Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek baldırı görmek

Rüyada erkek baldırı görmek

Rüyada erkek baldırı görmek yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, ele geçen parada artış olacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, sorunların tamamen biteceğine delalettir.

Rüyada erkek baldırı gördüyseniz:

  • Hesapta olmayan bir arkadaşınızı ya da bir misafiri ağırlamak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada erkek baldırı görmek dertlerin kısa zamanda biteceğine, neşeleneceğine, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine alamet eder.

Rüyada kıllı baldır görmek yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine tabir olunur.

Rüyada kadın baldırı görmek kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada baldırından bıçaklanmak çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Rüyada baldır bacak görmek merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada baldırda yara görmek yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Rüyada baldırda kıl görmek işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine delalettir.

Rüyada baldır görmek kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, hasta ve üzgün olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments