Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baldırından bıçaklanmak

Rüyada baldırından bıçaklanmak

Rüyada baldırından bıçaklanmak uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada baldırından bıçaklanmak gördüyseniz:

  • Yeni birşeye başlamanız olasıdır.

Rüyada baldırından bıçaklanmak el üstünde tutulacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada baldırda kıl görmek rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına delalet etmektedir.

Rüyada baldır bacak görmek yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada kadın baldırı görmek gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada erkek baldırı görmek yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, aileyle iş yapmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıllı baldır görmek işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına delalettir.

Rüyada baldırda yara görmek sıkılacağı bir haber almaya, çarelere ve çözümlere kavuşacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada baldır görmek üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments