Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baldır görmek

Rüyada baldır görmek

Rüyada baldır görmek atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, kazancının çok düşeceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, gözden düşeceğine, ayıplanacağına, önemli yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada baldır gördüyseniz:

  • Yakın akrabalarınızdan yardım görebilirsiniz.

Rüyada baldırda kıl görmek kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada baldır bacak görmek aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, üzüntünden sağlığından olacağına delalet etmektedir.

Rüyada baldırda yara görmek yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, isminden sıkça söz ettireceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine delalettir.

Rüyada erkek baldırı görmek ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine inanılır.

Rüyada baldır görmek itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, günlerini hastanede geçireceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine tabir olunur.

Rüyada baldırından bıçaklanmak gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadın baldırı görmek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, işe zorla gidip geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kıllı baldır görmek aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments