Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıllı baldır görmek

Rüyada kıllı baldır görmek

Rüyada kıllı baldır görmek çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, ayaklandıracağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kıllı baldır gördüyseniz:

  • Düşünmeden ağzınızdan kaçıracağınız bazı sırlarınız ilerde, size karşı kullanılabilir.

Rüyada baldırda kıl görmek çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına, rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada kıllı baldır görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, sorunların ve engellerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada baldır bacak görmek sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına işaret eder.

Rüyada baldırda yara görmek hayırlı kapılar açılacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına rivayet eder.

Rüyada kadın baldırı görmek Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına işarettir.

Rüyada baldırından bıçaklanmak elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine tabir olunur.

Rüyada erkek baldırı görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, prestij kazanılacağına, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada baldır görmek kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sıkıntılarını arkasında bırakacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments