Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baldırda yara görmek

Rüyada baldırda yara görmek

Rüyada baldırda yara görmek rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına alamet etmektedir.

Rüyada baldırda yara gördüyseniz:

  • Bazen olayları akışına bırakmak yönetmeye çalışmaktan daha olumlu sonuçlar doğurabilir.

Rüyada baldırda yara görmek ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, rahatsızlıkların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek baldırı görmek dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, şansının bahtının açılacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine tabir olunur.

Rüyada kadın baldırı görmek işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıllı baldır görmek daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada baldırda kıl görmek kul hakkına girmeyeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada baldır bacak görmek girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, yeni bir başlangıç yapmaya delalet eder.

Rüyada baldırından bıçaklanmak gözden düşeceğine, ayıplanacağına, rahata kavuşmaya, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada baldır görmek sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, rahatının bozulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments