Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baldır bacak görmek

Rüyada baldır bacak görmek

Rüyada baldır bacak görmek kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına delalet eder.

Rüyada baldır bacak gördüyseniz:

  • Bazı şeylerden vaz geçmek ya da bir şeyleri feda etmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada baldır bacak görmek kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına işarettir.

Rüyada baldırda yara görmek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine rivayet eder.

Rüyada baldırından bıçaklanmak sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada kıllı baldır görmek bazen fakirlik görüleceğine, tartışmalar yaşanacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına inanılır.

Rüyada erkek baldırı görmek maddi zararını karşılayacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, kendisini Allah yoluna adayacağına işaret etmektedir.

Rüyada baldır görmek mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, hatalarını düzelteceğine işaret eder.

Rüyada kadın baldırı görmek kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, hayatının ve planlarının bozulacağına tabir olunur.

Rüyada baldırda kıl görmek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, rahat edilecek bir projeye girileceğine, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments