Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek aslan görmek

Rüyada erkek aslan görmek

Rüyada erkek aslan görmek zor zamanlar yaşayacağına, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, üzüleceğine ve pişman olacağına, çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, yol alacağına, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına inanılır.

Rüyada erkek aslan gördüyseniz:

  • Kendinizi devamlı olarak kontrol altında tutmaya çalışmanız ani patlamalara da sebep olabilir.

Rüyada erkek aslanlar görmek bol kazançlı günlere kavuşacağına, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek ve dişi aslan görmek pişman olacağına, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı tabir olunur.

Rüyada dişi ve erkek aslan görmek moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına delalettir.

Rüyada yavru erkek aslan görmek sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine alamet eder.

Rüyada erkek aslan görmek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, huzura kavuşacağına delalet eder.

Rüyada gri aslan görmek onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine rivayet eder.

Rüyada aslanın kovaladığını görmek evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, sevdiği kişilere kavuşacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada aslanı bağlamak eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments