Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek ve dişi aslan görmek

Rüyada erkek ve dişi aslan görmek

Rüyada erkek ve dişi aslan görmek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, yeni iş kapılarının açılacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine inanılır.

Rüyada erkek ve dişi aslan gördüyseniz:

  • Yoksa zararını siz görürsünüz.

Rüyada erkek ve dişi aslan görmek kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına alamet eder.

Rüyada dişi ve erkek aslan görmek can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine işarettir.

Rüyada dişi aslan yavrusu görmek kalp kırıklığı yaşanacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına delalet eder.

Rüyada aslan dişi görmek ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine işarettir.

Rüyada dişi aslan sevmek hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada dişi aslan görmek eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına işaret eder.

Rüyada dişi aslanlar görmek zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına işarettir.

Rüyada yavru erkek aslan görmek gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, pişmanlığa, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments