Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gri aslan görmek

Rüyada gri aslan görmek

Rüyada gri aslan görmek rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, şanssızlık yaşanacağına, maddi güç elde edeceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine işaret eder.

Rüyada gri aslan gördüyseniz:

  • maddi gelirinizin üstünde bazı borçlara girmiş olabilirsiniz.

Rüyada gri aslan görmek beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, elindeki imkanların artacağına işaret etmektedir.

Rüyada gri renk şal görmek sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz ve gri fare görmek para pul sahibi olacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına tabir olunur.

Rüyada gri renk araba görmek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada gri eşarp görmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gri köpek görmek kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına işarettir.

Rüyada gri ayakkabı görmek kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına işarettir.

Rüyada gri ip görmek yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, yaşam enerjisine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments