Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişi ve erkek aslan görmek

Rüyada dişi ve erkek aslan görmek

Rüyada dişi ve erkek aslan görmek her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, de rahatının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dişi ve erkek aslan gördüyseniz:

  • Sizinle aynı yönlü düşünmeyen veya sizinle aynı tarafta olmayan kişiler size zarar verebilir.

Rüyada erkek ve dişi aslan görmek zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine işaret eder.

Rüyada dişi ve erkek aslan görmek aile içinde saadetinin artacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada dişi aslan sevmek bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına delalettir.

Rüyada aslan dişi görmek kötü noktalara geleceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına delalet eder.

Rüyada dişi aslanlar görmek eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, ticaretinin genişleyeceğine işaret eder.

Rüyada dişi aslan yavrusu görmek alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada dişi aslan görmek sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada erkek aslanlar görmek yarasını saracağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments