Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek aslanlar görmek

Rüyada erkek aslanlar görmek

Rüyada erkek aslanlar görmek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, her çalışması ile büyük ses getireceğine, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine delalet eder.

Rüyada erkek aslanlar gördüyseniz:

  • Sizden beklenenin üzerinde gayret göstermeniz durumunda takdir görebilir veya insanların ilgisini çekebilirsiniz.

Rüyada erkek aslan görmek kötülerin uzaklaştırılacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine rivayet eder.

Rüyada erkek ve dişi aslan görmek huzura ve rahata kavuşacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada yavru erkek aslan görmek zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada erkek aslanlar görmek dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına işarettir.

Rüyada dişi ve erkek aslan görmek manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Rüyada aslanlarla uyumak sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, onları kendi gözünden bile sakınacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına tabir olunur.

Rüyada aslan terbiyecisi görmek ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aslan dövmesi görmek üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments