Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek arkadaşı tarafından aldatılmak

Rüyada erkek arkadaşı tarafından aldatılmak

Rüyada erkek arkadaşı tarafından aldatılmak yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, gelirinin giderinden fazla olacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşı tarafından aldatılmak gördüyseniz:

  • Siz hangi cinsiyetten olursanız olun erkeklerle olan her tür işiniz sorunlu olabilir.

Rüyada erkek arkadaşı tarafından aldatılmak kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, arif kimselerden sayılacağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaş tarafından aldatılmak güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, huzura ve esenliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşı tarafından aldatılmak kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına işarettir.

Rüyada en yakın arkadaşı tarafından aldatılmak ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek tarafından aldatıldığını görmek iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına tabir olunur.

Rüyada bir erkek tarafından aldatılmak şirketlerinin sayısının çoğalacağına, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, manevi olarak çok yıpranılacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek tarafından aldatılmak kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşının seni aldattığını görmek hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments