Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek arkadaşının aldattığını görmek

Rüyada erkek arkadaşının aldattığını görmek

Rüyada erkek arkadaşının aldattığını görmek atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, isteklerin tek tek yerine geleceğine, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, kötü yönde hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada erkek arkadaşının aldattığını gördüyseniz:

  • Seyahatler veya bazı diyaloglar belli kararlar almanızı ya da seçeneklerinizi arttırmanızı sağlayabilir.

Rüyada erkek arkadaş tarafından aldatılmak keyfin ve huzurun yerine geleceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına işaret eder.

Rüyada erkek arkadaşın aldattığını görmek düşünmeden hareket edeceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine işarettir.

Rüyada erkek arkadaşı tarafından aldatılmak işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına delalet eder.

Rüyada erkek arkadaşının aldattığını görmek hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine rivayet eder.

Rüyada erkek arkadaşının seni aldattığını görmek kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, yeni işlerin geleceğine, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına yorulur.

Rüyada arkadaşının elbise aldığını görmek en yukarılara çıkacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının köpek aldığını görmek bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, iflasın eşiğine geleceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının eşini aldattığını görmek rızkının azalacağına, kötü bir habere veya tehlikeye, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments