Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek arkadaş tarafından aldatılmak

Rüyada erkek arkadaş tarafından aldatılmak

Rüyada erkek arkadaş tarafından aldatılmak maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek arkadaş tarafından aldatılmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda çözüme ulaşma ihtimali var.

Rüyada erkek arkadaş tarafından aldatılmak sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada erkek arkadaşı tarafından aldatılmak insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına işaret eder.

Rüyada en yakın arkadaşı tarafından aldatılmak kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada arkadaşı tarafından aldatılmak kötü günler geçireceğine, büyük bir ortaklığa girileceğine, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek tarafından aldatıldığını görmek üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, yönetici makamına oturacağına inanılır.

Rüyada bir erkek tarafından aldatılmak hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine delalettir.

Rüyada erkek tarafından aldatılmak kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, nasibin bollaşacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşının seni aldattığını görmek umutlarının bitmesine sebep olacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments