Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek arkadaşını evinde görmek

Rüyada erkek arkadaşını evinde görmek

Rüyada erkek arkadaşını evinde görmek aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada erkek arkadaşını evinde gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler söylediklerinizi veya yaptıklarınızı hemen anlayamayabilirler, on dakika sonra tekrar şansınızı denerseniz, fikirlerini değiştirmeye eğilimli olduklarını görebilirsiniz.

Rüyada erkek arkadaşımın evine gitmek zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşını kendi evinde görmek çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine alamet eder.

Rüyada erkek arkadaşının evine geldiğini görmek kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşını evinde görmek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına delalet eder.

Rüyada eski erkek arkadaşının evine geldiğini görmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada erkek arkadaşının evine gitmek ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski erkek arkadaşının evini görmek aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının evinde görmek maddi açıdan zarara uğranacağına, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments