Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iş arkadaşının elini tutmak

Rüyada iş arkadaşının elini tutmak

Rüyada iş arkadaşının elini tutmak sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, aralarından su sızmayacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına delalet etmektedir.

Rüyada iş arkadaşının elini tutmak gördüyseniz:

  • Yaşayabileceğiniz sevinçli bir olay taşkınlık yapacak derecede kendinizi kaybetmenize sebep olabilir.

Rüyada iş arkadaşının elini tutmak kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının elini tutmak büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada erkek arkadaşının elini tutmak kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına yorulur.

Rüyada bir arkadaşın elini tutmak hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada erkek arkadaşın elini tutmak içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, ticarete adım atacağına tabir olunur.

Rüyada bir arkadaşının elini tutmak sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, kudret ve destek olacağına, kişinin kafasının rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının sevgilisinin elini tutmak rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına inanılır.

Rüyada arkadaşın elini tutmak kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, eğleneceğine, kazançlı işlere gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments