Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir arkadaşının elini tutmak

Rüyada bir arkadaşının elini tutmak

Rüyada bir arkadaşının elini tutmak iş hayatında büyük hezimetler alacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir arkadaşının elini tutmak gördüyseniz:

  • Sıkılmayın, rüya ne olursa olsun, sonunda daima uyanırsınız.

Rüyada bir arkadaşın elini tutmak var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada erkek arkadaşının elini tutmak çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının sevgilisinin elini tutmak dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşının elini tutmak hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada erkek arkadaşın elini tutmak çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, rahat bir hayatın kapısının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşın elini tutmak sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine delalet eder.

Rüyada iş arkadaşının elini tutmak son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının elini tutmak Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments