Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının elini tutmak

Rüyada arkadaşının elini tutmak

Rüyada arkadaşının elini tutmak hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, ün salacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının elini tutmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı ihtiyaçlarınıza göre düzenlemelisiniz.

Rüyada erkek arkadaşın elini tutmak çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına inanılır.

Rüyada erkek arkadaşının elini tutmak eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, şansının döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir arkadaşın elini tutmak sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada arkadaşın elini tutmak sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşının elini tutmak epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, evindeki huzurun bozulacağına inanılır.

Rüyada bir arkadaşının elini tutmak onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına inanılır.

Rüyada iş arkadaşının elini tutmak atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının sevgilisinin elini tutmak şansının ve kısmetinin açılacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments