Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek arkadaşının babasıyla tanışmak

Rüyada erkek arkadaşının babasıyla tanışmak

Rüyada erkek arkadaşının babasıyla tanışmak yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, kırgınların barışacağına, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşının babasıyla tanışmak gördüyseniz:

  • Biraz kazalara eğilimlisiniz.

Rüyada erkek arkadaşının babasıyla tanışmak bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada erkek arkadaşının ailesiyle tanışmak çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, sağlıklı bir ömür süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşla tanışmak böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Rüyada erkek arkadaşın ailesiyle tanışmak dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinin babasıyla tanışmak bunun şans olacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, işlerin kara geçeceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının ailesiyle tanışmak karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşla tanışmak hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına inanılır.

Rüyada arkadaşın ailesiyle tanışmak kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, kazançlı bir işin başına geçirileceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments