Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının ailesiyle tanışmak

Rüyada arkadaşının ailesiyle tanışmak

Rüyada arkadaşının ailesiyle tanışmak hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının ailesiyle tanışmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıkları veya söyledikleri sıkıntı yaratabilir.

Rüyada erkek arkadaşının ailesiyle tanışmak ticaret sektörüne atılacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, arabalara ve topraklara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının ailesiyle tanışmak büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşın ailesiyle tanışmak uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, çok büyük başarılara imza atacağına, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına inanılır.

Rüyada erkek arkadaşın ailesiyle tanışmak var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine delalettir.

Rüyada sevdiği kişinin ailesiyle tanışmak gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ailesiyle tanışmak daha çok kazanç elde edeceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin ailesiyle tanışmak kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin erkeğin ailesiyle tanışmak akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, karlı çıkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments