Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek arkadaşla tanışmak

Rüyada erkek arkadaşla tanışmak

Rüyada erkek arkadaşla tanışmak çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, huzurun kaçacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine işaret eder.

Rüyada erkek arkadaşla tanışmak gördüyseniz:

  • Evinizde tadilat, dekorasyon, ev arkadaşı bulma, evi yenileme, restorasyon v.b işlerle uğraşabilir veya taşınabilirsiniz.

Rüyada erkek arkadaşla tanışmak ticarette zarar edeceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına delalettir.

Rüyada erkek arkadaşının ailesiyle tanışmak daha güçlü hale geleceğine, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına tabir olunur.

Rüyada erkek arkadaşın ailesiyle tanışmak onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine inanılır.

Rüyada erkek arkadaşının babasıyla tanışmak işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının ailesiyle tanışmak uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşın ailesiyle tanışmak huzurlu günler görüleceğine, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşla tanışmak atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni bir erkekle tanışmak malının ve parasının ziyan olacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments