Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşın ailesiyle tanışmak

Rüyada arkadaşın ailesiyle tanışmak

Rüyada arkadaşın ailesiyle tanışmak yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, birlik ve dayanışma halinde olacağına, sağlığının kötüye gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşın ailesiyle tanışmak gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmazlıklarınız olabilir.

Rüyada erkek arkadaşının ailesiyle tanışmak eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, sağlığını da kaybedeceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının ailesiyle tanışmak işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşın ailesiyle tanışmak kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada erkek arkadaşın ailesiyle tanışmak istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kızın ailesiyle tanışmak İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada sevgilinin ailesiyle tanışmak meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin insanın ailesiyle tanışmak rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, kazancının bol olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızın ailesiyle tanışmak gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, hem de para kaybettireceğine, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments