Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşla tanışmak

Rüyada arkadaşla tanışmak

Rüyada arkadaşla tanışmak bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşla tanışmak gördüyseniz:

  • Bir an önce harekete geçmenizde fayda var.

Rüyada arkadaşla tanışmak mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşın ailesiyle tanışmak göğüs germek zorunda kalınacağına, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşın ailesiyle tanışmak nimetin ve kazancın artacağına, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada erkek arkadaşının babasıyla tanışmak rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına işaret eder.

Rüyada erkek arkadaşla tanışmak borç batağına düşeceğine, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, insanlara yol göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının ailesiyle tanışmak buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşının ailesiyle tanışmak yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, onun yolundan ayrılmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yabancı kişilerle tanışmak çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, doyasıya sefasını süreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments