Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin babasıyla tanışmak

Rüyada sevgilinin babasıyla tanışmak

Rüyada sevgilinin babasıyla tanışmak sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, işlerin günden güne açılacağına delalet eder.

Rüyada sevgilinin babasıyla tanışmak gördüyseniz:

  • Belirsizlikler bazı adımlar atmanızı zorlaştırabilir.

Rüyada sevgilinin babasıyla tanışmak nahoş sözler işiteceğine, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, rızkının sonsuz olacağına delalettir.

Rüyada erkek arkadaşının babasıyla tanışmak haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına işarettir.

Rüyada sevgilinin ailesiyle tanışmak zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, içinin ve kafasının da rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin ailesiyle tanışmak rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin ailesiyle tanışmak işlerinin daha da iyi olacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, saadete ereceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin annesiyle tanışmak rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisiyle tanışmak büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birileriyle tanışmak aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, daha fazla başarı kazanılacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments