Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek arkadaşın ağladığını görmek

Rüyada erkek arkadaşın ağladığını görmek

Rüyada erkek arkadaşın ağladığını görmek helal rızka sahip olunacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, başarılarını ispat edeceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek arkadaşın ağladığını gördüyseniz:

  • Kadınsanız sevdiğiniz kimsenin çok istediğiniz bir davranışıyla karşılaşacaksınız.

Rüyada eski erkek arkadaşının ağladığını görmek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada erkek arkadaşının ağladığını görmek böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine alamet eder.

Rüyada erkek arkadaşın ağladığını görmek dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinde aranan biri haline geleceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşınla ağlamak maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, iyileşeceğine, kısmet alacağına işarettir.

Rüyada arkadaşla ağlamak sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, yeni işler peşinde koşulacağına, zor zamanların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski arkadaşının ağladığını görmek karşılıksız bırakmayacağına, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına delalettir.

Rüyada arkadaşa sarılıp ağlamak çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının ağlamak çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments