Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski erkek arkadaşının ağladığını görmek

Rüyada eski erkek arkadaşının ağladığını görmek

Rüyada eski erkek arkadaşının ağladığını görmek ömrün uzun olmasına, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, bereketli bir döneme girileceğine, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, aile işlerinin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski erkek arkadaşının ağladığını gördüyseniz:

  • Belli bir teşebbüsünüzde karışıklık ya da başarısızlık yaşanmaması için biraz daha bekleyin.

Rüyada eski erkek arkadaşının ağladığını görmek bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine delalet eder.

Rüyada eski arkadaşa sarılıp ağlamak rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına inanılır.

Rüyada eski arkadaşının ağladığını görmek çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşın ağladığını görmek kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine delalettir.

Rüyada erkek arkadaşının ağladığını görmek işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, elindeki imkânları seferber edeceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşının eski sevgilisini görmek çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, hane içine ay doğacağına rivayet eder.

Rüyada eski erkek arkadaşının evlendiğini görmek tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına rivayet eder.

Rüyada eski bir erkek arkadaşını görmek çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments