Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının ağlamak

Rüyada arkadaşının ağlamak

Rüyada arkadaşının ağlamak geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, nifak sokanların cezalandırılacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının ağlamak gördüyseniz:

  • Hiç ummadığınız kişilerden destek görebilirsiniz.

Rüyada arkadaşının ağlamak güzel günlerin kapıda olacağına, zor zamanların sona ereceğine, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski erkek arkadaşının ağladığını görmek zarar verici olaylar yaşanacağına, sevinçli ve mutlu haberler alacağına, yeni projelere atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının omzunda ağlamak yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yakın bir arkadaşının ağladığını görmek çok kötü günler yaşayacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, hayatının bir anda renkleneceğine rivayet eder.

Rüyada eski arkadaşının ağladığını görmek beklentilerinin yerine geleceğine, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşımın ağladığını görmek Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaş için ağlamak kötülüklere gözünü kapatmaya, yanlış anlaşılacağına, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının öldüğünü görüp ağlamak bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, kazancının da hiç eksilmeyeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments