Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşınla ağlamak

Rüyada arkadaşınla ağlamak

Rüyada arkadaşınla ağlamak sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, parasının ve malının çoğalacağına işarettir.

Rüyada arkadaşınla ağlamak gördüyseniz:

  • İmzalayacağınız herhangi bir anlaşma, kontrat gibi hukuksal konularda problemler yaşayabilirsiniz.

Rüyada erkek arkadaşın ağladığını görmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, küslerin barışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşımın ağladığını görmek yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, elinize toplu miktarda para geçeceğine işarettir.

Rüyada bir arkadaşının ağladığını görmek büyük bir mala sahip olacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, dertlerin bölüşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşınla birlikte ağlamak kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, gönül yaralarının iyileşeceği, üzüleceğine ve ağlayacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşa sarılıp ağlamak eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının öldüğünü duymak ve ağlamak sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, içine kapanacağına rivayet eder.

Rüyada yakın arkadaşının ağladığını görmek zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına delalet eder.

Rüyada küs olduğun arkadaşının ağladığını görmek bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments