Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşla ağlamak

Rüyada arkadaşla ağlamak

Rüyada arkadaşla ağlamak herkesin yardımına koşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, zararların yakında telafi edileceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, ünleneceğine, deniz aşırı işler yapılacağına, hayır işleri yapacağına işarettir.

Rüyada arkadaşla ağlamak gördüyseniz:

  • Sonuçlanana veya olana kadar hiçbirşeye güvenmemelisiniz.

Rüyada arkadaşının öldüğünü duymak ve ağlamak yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, anne babanın hayır dualarının alınacağına delalettir.

Rüyada arkadaşına sarılmak ağlamak kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşına sarılıp ağlamak sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine yorulur.

Rüyada yakın arkadaşın ağladığını görmek işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının çok ağladığını görmek işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, insanlara küsüleceğine, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına inanılır.

Rüyada arkadaşına sarılarak ağlamak kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşınla beraber ağlamak işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, düşmanların barışacağına, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşlarının ağladığını görmek çok uğraş vereceğine, razı geleceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments