Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski arkadaşının ağladığını görmek

Rüyada eski arkadaşının ağladığını görmek

Rüyada eski arkadaşının ağladığını görmek çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, hareketli ve hoş günler geçireceğine, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına yorulur.

Rüyada eski arkadaşının ağladığını gördüyseniz:

  • Size değerli tavsiyelerde bulunabilecek kişilerle irtibata geçebilirsiniz.

Rüyada eski arkadaşının ağladığını görmek aile hayatının hayır getireceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine işaret eder.

Rüyada eski erkek arkadaşının ağladığını görmek hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada eski arkadaşa sarılıp ağlamak alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, hem birincilik hem de kazanç getireceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle ağlamak yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi görüp ağlamak bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliye sarılıp ağlamak zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada eski sevgili ağladığını görmek yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin ağladığını görmek kazandıklarının tadını çıkaracağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, iç dünyasının zenginleşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments