Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek abi görmek

Rüyada erkek abi görmek

Rüyada erkek abi görmek kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek abi gördüyseniz:

  • Daha çok çevrenize dönüksünüz.

Rüyada abi ve erkek kardeş görmek atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına delalettir.

Rüyada erkek abi görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, terfi alamayacağına işarettir.

Rüyada küs olduğun abini görmek yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine işaret eder.

Rüyada abinin hanımını görmek işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada abiyi sarhoş görmek kalkınacağına, ilerleyeceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine rivayet eder.

Rüyada abi öpmek çok zor günler geçireceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına işaret eder.

Rüyada ölen abiyi görmek tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, maddi olarak büyük getirisi olacağına, mutluluğun ve kazancın daim olacağına işaret eder.

Rüyada abi ve babayı görmek iyi halini yitireceğine, her türlü yakarışının karşılık bulacağına, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments