Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küs olduğun abini görmek

Rüyada küs olduğun abini görmek

Rüyada küs olduğun abini görmek gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine işarettir.

Rüyada küs olduğun abini gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızı karışık bir duruma sokma meylindesiniz.

Rüyada küs olduğun abini görmek bir rahat yüzü görmeyeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, ticarette ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada abi ve abla görmek üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, çok sevineceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada abinin öldüğünü duymak ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, aldığı borçların katbekat artacağına, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada olmayan abi görmek iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına delalettir.

Rüyada abiyle öpüşmek iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada anne baba ve abi görmek kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, kısmetlerinin artacağına tabir olunur.

Rüyada erkek abi görmek anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına delalet eder.

Rüyada abi tarafından dövülmek güçten düşeceğine, yorulacağına, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments