Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abi ve babayı görmek

Rüyada abi ve babayı görmek

Rüyada abi ve babayı görmek bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada abi ve babayı gördüyseniz:

  • Belli bir iddianızdan vazgeçmek isteyebilir veya vazgeçmiş olmayı tercih edebilirsiniz.

Rüyada baba ve abi görmek çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, hoşgörülü biri olunacağına, adının tüm dünyaya yayılacağına delalet eder.

Rüyada anne baba ve abi görmek planlarının işe yarayacağına, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada abi ve baba görmek işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kötü giden işlerin düzeleceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine yorulmaktadır.

Rüyada anne baba abi görmek böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, azalacağına delalet eder.

Rüyada baba abi görmek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada abi ve babayı görmek bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına inanılır.

Rüyada abi kardeş görmek sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, maddi gücünün azalacağına, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine delalettir.

Rüyada abiyle nikahlanmak uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments