Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada memesini emmek

Rüyada memesini emmek

Rüyada memesini emmek yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, huzur getirecek birinin çıkacağına, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine işaret eder.

Rüyada memesini emmek gördüyseniz:

  • Aslında yanlış anlaşıldığınızı izah etmek için vakit bile bulamayabilirsiniz.

Rüyada kadın memesini emmek tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, işlerin hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpek memesi emmek herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, ağır günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada kendi memeni emmek rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına yorulmaktadır.

Rüyada memeden süt emmek çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine delalet eder.

Rüyada memeden emmek ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin memesinden süt emmek soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek memesi emmek canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada anne memesi emmek yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, işlerinin de rast gideceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments