Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğin kadın olduğunu görmek

Rüyada erkeğin kadın olduğunu görmek

Rüyada erkeğin kadın olduğunu görmek güçten ve takatten düşeceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada erkeğin kadın olduğunu gördüyseniz:

  • Belli konuları aydınlatabilirsiniz.

Rüyada kadın görünümlü erkekle beraber olmak aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, kafasının rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadınla erkek görmek işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada şişman kadın ve erkek görmek gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadının erkek organının olduğunu görmek işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkeği kadın gibi görmek işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadını erkek gibi görmek ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada kadın erkek organı görmek büyük mutluluklar yaşayacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına işaret eder.

Rüyada kadın saçına benzeyen uzun saçlı bir erkek görmek mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments