Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadınla erkek görmek

Rüyada kadınla erkek görmek

Rüyada kadınla erkek görmek kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kadınla erkek gördüyseniz:

  • Hayatlarında bir takım önemli gelişmeler yaşanan yakınlarınız ya da arkadaşlarınız varsa, onlarla meşgul olabilirsiniz.

Rüyada kadın birini erkek görmek kulluk görevini ihmale edeceğine, maddi anlamda rahatlamaya, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadında erkek organ görmek kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, yokluk ve fakirlik içinde olacağına, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kadını erkek görmek çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına alamet eder.

Rüyada kadın görünümlü erkekle beraber olmak sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek birini kadın olarak görmek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine yorulur.

Rüyada bir kadın ve bir erkek görmek yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine delalet eder.

Rüyada erkeğe benzeyen kadın görmek maddi zararını karşılayacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadın saçına benzeyen uzun saçlı bir erkek görmek ticaretten yana şanslarının açık olacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments