Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğin hamile kadın görmek

Rüyada erkeğin hamile kadın görmek

Rüyada erkeğin hamile kadın görmek zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, gelirin tükeneceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına rivayet eder.

Rüyada erkeğin hamile kadın gördüyseniz:

  • İşinizdeki gerilimli ortam sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebilir.

Rüyada erkek çocuğuna hamile kadın görmek evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada hamile kadın erkek bebek görmek kafasına koyduğuna ulaşacağına, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına delalet eder.

Rüyada erkek bebeğe hamile kadın görmek temiz ve yeni bir sayfa açacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, büyük bir ihanete uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkeğin hamile kadın görmek pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine delalet eder.

Rüyada erkek çocuğa hamile kadın görmek keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine işarettir.

Rüyada iki hamile kadın görmek maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına işarettir.

Rüyada kadını hamile bırakmak kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına işarettir.

Rüyada hamile kadının karnını ellemek çok daha iyi yerlere geleceğine, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments