Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki hamile kadın görmek

Rüyada iki hamile kadın görmek

Rüyada iki hamile kadın görmek eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, itibar kaybedeceğine, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, işinin aksayacağına, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada iki hamile kadın gördüyseniz:

  • Bir ilişki, iş birliği ya da ortaklık canlanabilir.

Rüyada hamile kadını dövmek yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, sorunların kalmayacağına yorulur.

Rüyada ölü kadını hamile görmek rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bekar kadını hamile görmek sıkıntının günden güne artacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada hamile kadının karnını görmek bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada kısır kadını hamile görmek kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada başka bir kadının hamile olduğunu görmek hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, bolluk ve berekete kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kadının kendini hamile görmek öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine rivayet eder.

Rüyada hamile kadın yardım etmek kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, makamında en yüksek noktaya erişeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments