Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kına yakılmış el görmek

Rüyada kına yakılmış el görmek

Rüyada kına yakılmış el görmek işlerinde verimsiz hale geleceğine, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada kına yakılmış el gördüyseniz:

  • Maddi olarak istediğiniz bir şeye çok yaklaşabilirsiniz.

Rüyada ellerine kına yakılmış görmek uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine inanılır.

Rüyada eline kına yakılmış görmek şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine alamet eder.

Rüyada başkasının eline kına yakıldığını görmek çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına inanılır.

Rüyada birinin eline kına yakıldığını görmek kişinin maddi zarara uğrayacağına, huzur ve kazanç getireceğine, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada elinde kına yakılmış görmek iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine delalet eder.

Rüyada kendi eline kına yakıldığını görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada kına yakılmış el görmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine rivayet eder.

Rüyada ele kına yakılmak bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, güven kaybına uğrayacağına, geçim derdinin de ortadan kalkacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments