Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çift cinsiyet organı görmek

Rüyada çift cinsiyet organı görmek

Rüyada çift cinsiyet organı görmek iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada çift cinsiyet organı gördüyseniz:

  • Deneyimleriniz rutinle vakit kaybetmek yerine, harekete geçmenizi söylüyor.

Rüyada çift cinsiyet organı görmek iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadın cinsiyet organını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadın cinsiyet organı görmek çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, ahlakından vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi cinsiyet organını görmek zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek cinsiyet organı görmek bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek cinsiyet organı yalamak çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine yorulur.

Rüyada eşinin cinsiyet organını görmek kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına alamet eder.

Rüyada erkek cinsiyet organ görmek kötü hastalıkların iyileşeceğine, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments