Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğe hamile olduğunu görmek

Rüyada erkeğe hamile olduğunu görmek

Rüyada erkeğe hamile olduğunu görmek başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, sorunların çözüleceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada erkeğe hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Ne istediğiniz konusunda net olmalısınız.

Rüyada erkek çocuğuna hamile kadın görmek emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkeğe hamile olduğunu görmek çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, maddi anlamda rahatlık göreceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına delalet eder.

Rüyada hamileyken erkek bebek görmek işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek çocuğunu hamile görmek rızkın günden güne genişleyeceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini erkek çocuğa hamile görmek aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına inanılır.

Rüyada kendini erkek bebeğe hamile olduğunu görmek rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, çirkin sözler işitileceğine, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada erkeği hamile görmek kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeği hamile olarak görmek dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments