Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeği hamile olarak görmek

Rüyada bir erkeği hamile olarak görmek

Rüyada bir erkeği hamile olarak görmek patron koltuğunda oturacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına delalet eder.

Rüyada bir erkeği hamile olarak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun her alandaki gayretlerinizin karşılığını görebilirsiniz.

Rüyada erkek çocuğa hamile kalmak bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamile olup erkek bebek görmek büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine alamet eder.

Rüyada kendini erkek bebeğe hamile görmek yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına inanılır.

Rüyada erkek hamile görmek hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına işaret eder.

Rüyada erkeğe hamile olduğunu görmek daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, en tepkedeki kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek bebeğe hamile olmak hastalıklardan kurtulacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Rüyada hamile erkek görmek böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine yorulur.

Rüyada erkek çocuğuna hamile kadın görmek işinde dar boğaza gireceğine, ekmeksiz kalacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments