Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek çocuğunu hamile görmek

Rüyada erkek çocuğunu hamile görmek

Rüyada erkek çocuğunu hamile görmek sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, kazancın düşeceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, alacaklıların kapısını aşındıracağına, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına tabir olunur.

Rüyada erkek çocuğunu hamile gördüyseniz:

  • Size ağır darbeler indirebilirler.

Rüyada erkek çocuğa hamile birini görmek çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, yollarının açılacağına, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya delalet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğa hamile kalmak elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğa hamile olduğunu görmek adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, çok iyi mevkilere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğa hamile olduğunu öğrenmek maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına rivayet eder.

Rüyada erkek çocuğuna hamile kalmak bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, üçüncü gözünün açılacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada kendini erkek çocuğuna hamile görmek üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğuna hamile kaldığını görmek çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğa hamile görmek kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments