Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeği hamile görmek

Rüyada erkeği hamile görmek

Rüyada erkeği hamile görmek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkeği hamile gördüyseniz:

  • Karşı taraftaki kişiler belli durumların inceliklerini kavramış olmasalar bile, olaylar veya konular hakkındaki yorumlarını dinlemekte fayda var.

Rüyada erkek bebeğe hamile olduğunu öğrenmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, hayata küseceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini erkek bebeğe hamile görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, birçok firmadan iş teklifi geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin erkek çocuğa hamile olduğunu görmek gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına delalet eder.

Rüyada erkek çocuğunu hamile görmek herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, işlerin çığırından çıkacağına, bunu şeref sayacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek bebeğe hamile olduğunu görmek çevresindekilerle arasının açılacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, koltuğunun da yükseleceğine yorulur.

Rüyada erkek bebeğe hamile kadın görmek kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada hamile olup erkek bebek doğurmak bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek kardeşin hamile olduğunu görmek çok büyük atılımlar yapılacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments