Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğe çikolata vermek

Rüyada erkeğe çikolata vermek

Rüyada erkeğe çikolata vermek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, çok zarar göreceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, zor zamanların geride kalacağına işarettir.

Rüyada erkeğe çikolata vermek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanları sempatikliğiniz ile fazlaca etkileyeceksiniz.

Rüyada bir erkekten çikolata almak sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, kişinin esenlik bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkeğe çikolata vermek fesat ve kötü kimselerden olacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına delalettir.

Rüyada patrondan çikolata almak hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına işarettir.

Rüyada birinden çikolata istemek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, anne babayla tatsızlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada ölü birinden çikolata almak zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşına çikolata vermek nasibin de kısmetlerin de artacağına, rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çikolata yedirdiğini görmek hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Rüyada çikolatayı paylaşmak sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, sonuçtan memnun kalacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments