Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birinden çikolata almak

Rüyada ölü birinden çikolata almak

Rüyada ölü birinden çikolata almak çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, gelişeceğine, hak yoluna döneceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine işarettir.

Rüyada ölü birinden çikolata almak gördüyseniz:

  • Bir dublörünüz yoksa işiniz zor görünüyor.

Rüyada ölüden çikolata almak çalışmalarının artacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü birinden çikolata almak hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına işaret eder.

Rüyada ölüye çikolata vermek işsizlerin iş sahibi olacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çikolatalı yemek güvensizliğini yeneceğine, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına delalet eder.

Rüyada çikolatalı bisküvi yemek halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, yakında güzel haberler alarak sevineceğine işaret etmektedir.

Rüyada sütlü çikolata yemek yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sürekli çikolata yemek yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin elinden çikolata almak atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, hasta olanın da iyileşeceğine, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments