Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çikolatayı paylaşmak

Rüyada çikolatayı paylaşmak

Rüyada çikolatayı paylaşmak aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, iş hayatında yeni kapılar açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çikolatayı paylaşmak gördüyseniz:

  • Belli bir konuda ısrarcı olmanın faydası olmayacağa benziyor.

Rüyada çikolata paylaşmak zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada çikolatayı paylaşmak bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, çok hayırlı işlere atılacağına delalettir.

Rüyada buğday paylaşmak sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada kiraz paylaşmak ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına yorulmaktadır.

Rüyada üzüm paylaşmak zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada yediğini paylaşmak asla dert yüzü görmeyeceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına alamet eder.

Rüyada altın bulup paylaşmak çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine delalet eder.

Rüyada ceviz paylaşmak hayatının istediği gibi yürüyeceğine, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, yaşamının tadını çıkaracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments