Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil asma yaprağı görmek

Rüyada yeşil asma yaprağı görmek

Rüyada yeşil asma yaprağı görmek yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, günahkar olacağı işlere gireceğine, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına delalettir.

Rüyada yeşil asma yaprağı gördüyseniz:

  • Yabancılarla ilişkiler, yurtdışı seyahatleri, eğitim, bilişim, hukuk, ticaret, medya, elektrik elektronik veya ulaştırma başlıklı konular ön plana çıkmaya başlıyor.

Rüyada yeşil asma yaprağı yemek hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil asma yaprağı toplamak rahatsızlık duyulacağına, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine işaret eder.

Rüyada yeşil asma yaprağı görmek hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına işarettir.

Rüyada asmadan yaprak toplamak çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına işaret eder.

Rüyada asma yaprağı istemek iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine işarettir.

Rüyada asma yaprağı yediğini görmek işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada taze asma yaprağı görmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına yorulur.

Rüyada asma yaprağı sarması yemek yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments