Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kahverengi yaprak görmek

Rüyada kahverengi yaprak görmek

Rüyada kahverengi yaprak görmek iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, eve kapanıp, kendine döneceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine delalettir.

Rüyada kahverengi yaprak gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler verilebilir, çevrenizdeki kişiler üzerinde olumlu bir imaj oluşturabilirsiniz.

Rüyada kahverengi yaprak görmek altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, elde edilecek menfaatlere, şifa bulacağına işarettir.

Rüyada etli yaprak sarması yemek rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, dertlerinin şifasını bulacağına delalettir.

Rüyada zeytin yaprağı toplamak birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada üzüm yaprağı satın almak yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayva yaprağı toplamak bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, zorluğa ve darlığa düşeceğine işarettir.

Rüyada dolmalık yaprak görmek işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil yaprak yemek bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, iyi geçineceğine, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada fasulye yaprağı görmek geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments