Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir armut görmek

Rüyada incir armut görmek

Rüyada incir armut görmek büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada incir armut gördüyseniz:

  • Ortaya çıkartmak için zorlandığınız şeyleri korumanız gerekiyor.

Rüyada incir ve armut yemek kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, hile ile mal elde edeceğine, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına delalettir.

Rüyada incir armut görmek eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına işarettir.

Rüyada armut ve incir görmek çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine inanılır.

Rüyada armut kurdu görmek Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada armut aldığını görmek atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada armut ağacı ve armut görmek daha sık bir araya geleceğine, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada dalında armut yemek hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, başarılı çalışmalara ortak olunacağına, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına alamet eder.

Rüyada armut ağacının çiçek açtığını görmek isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, işlerin düzgün gideceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments